Gerlof Bos MBA

LEES MEER OVER GERLOF

Bos´s Knowledge

BOEK GERLOF ALS SPREKER

LookingforBooking.com

Op een vrijdagmiddag in januari 2005 schrijft Gerlof Bos LookingforBooking in bij de Kamer van Koophandel. ‘Ik zag de hotelmarkt veranderen en voorzag dat internet een steeds grotere rol zou spelen bij het boeken van hotelovernachtingen. Daar ben ik ingestapt.’ Inmiddels vergelijkt het unieke prijschecksysteem van LookingforBooking de prijzen van wereldwijd bijna 317.000 hotels op meer dan tachtig boekingssites (waaronder die van de hotels zelf), waardoor de consument altijd kan zien waar hij voor dezelfde kamer in hetzelfde hotel de allerlaagste prijs betaalt en direct kan doorklikken naar de site waar hij wil boeken.

In 2012 is LookingforBooking Corporate Travel erbij gekomen om ook bedrijven altijd de beste prijs per overnachting te kunnen bieden. Ze kunnen alles aan LookingforBooking overlaten en krijgen één factuur voor alle overnachtingen in een bepaalde periode. Bedrijven loggen in op het innovatieve en onderscheidende reserveringsportaal van de website en kunnen vervolgens allerlei opties instellen, zoals een budget per medewerker per nacht. Het systeem voert voor elke hotelaanvraag de unieke prijsvergelijkingscheck uit. Gegarandeerd wordt voor elke hotelkamer, elke nacht en iedere medewerker geboekt tegen de op dat moment beste prijs in de markt. Zakelijke klanten profiteren bovendien van volumekortingen die LookingforBooking Corporate Travel vanwege het grote aantal overnachtingen kan bedingen bij de hotels, die niet meer met de bedrijven maar met ons zakelijke contracten afsluiten. Steeds meer ondernemingen melden zich aan. Gerlof: “Het mooie van ondernemen is dat echt luisteren naar de markt en met een oplossing komen echt werkt. Het succes van LookingforBooking Corporate Travel is daarvan het bewijs.”

HorecaNederland.TV

Spreekbuis van de horeca ondernemer, inspiratie voor de horeca liefhebber
Voor zijn nieuwste initiatief HorecaNederland.TV gaat Gerlof op zoek naar de passie, expertise en uitdagingen van horecaondernemers. Wat is het geheim van hun succes? Wat zijn de nieuwste trends? En hoe speel je als horecaondernemer in op de snel veranderende wereld?

Het nieuwe tv kijken
HorecaNederland.TV speelt in op de behoefte van de digitale TV kijker. Nederlanders lezen steeds minder en kijken minder lineaire tv. Programma’s moeten kort, bondig, duidelijk en ter zake zijn. De programma’s van HorecaNederland.TV bieden het antwoord op het nieuwe TV kijken en de behoefte van de digitale televisiekijker.

Programmering
HorecaNederland.TV besteedt aandacht aan alle aspecten van de horeca. Van gastvrijheid tot biercontracten. Van innovatie tot linnengoed. De afleveringen duren tussen de 10 en 15 minuten en in elke aflevering staat één thema centraal. Iedere dinsdag wordt een nieuwe aflevering uitgezonden.

Doelgroep
HorecaNederland.TV richt zich niet alleen op horecaondernemers en iedereen die in de horeca werkt, maar ook op consumenten die meer willen weten over de dynamische horecabranche.

Bekijk iedere dinsdag om 15.00 uur een nieuwe aflevering.