Gerlof Bos MBA

LEES MEER OVER GERLOF

Bos´s Knowledge

BOEK GERLOF ALS SPREKER

Oprichter HorecaNederland.TV

Logo HorecaNederland.TV

 

 

 

Spreekbuis van de horeca ondernemer, inspiratie voor de horeca liefhebber

HorecaNederland.TV is de digitale horecazender die informeert, adviseert en inspireert. Boeiende reportages en inspirerende interviews bieden horecaprofessionals- en liefhebbers een kijkje in de ‘keuken’ van de horeca.

De presentatie is in handen van internetondernemer en tv-presentator Gerlof Bos. Hij gaat op zoek naar de passie, expertise en uitdagingen van horecaondernemers. Wat is het geheim van hun succes? Wat zijn de nieuwste trends? En hoe speel je als horecaondernemer in op de snel veranderende wereld?

Het nieuwe tv kijken
HorecaNederland.TV speelt in op de behoefte van de digitale TV kijker. Nederlanders lezen steeds minder en kijken minder lineaire tv. Programma’s moeten kort, bondig, duidelijk en ter zake zijn. De programma’s van HorecaNederland.TV bieden het antwoord op het nieuwe TV kijken en de behoefte van de digitale televisiekijker.

Programmering
HorecaNederland.TV besteedt aandacht aan alle aspecten van de horeca. Van gastvrijheid tot biercontracten. Van innovatie tot linnengoed. De afleveringen duren tussen de 10 en 15 minuten en in elke aflevering staat één thema centraal. Iedere dinsdag wordt een nieuwe aflevering uitgezonden.

Doelgroep
HorecaNederland.TV richt zich niet alleen op horecaondernemers en iedereen die in de horeca werkt, maar ook op consumenten die meer willen weten over de dynamische horecabranche.

Bekijk iedere dinsdag om 15.00 uur een nieuwe aflevering.

Gerlof Bos

Gerlof Bos (1979) is serial entrepreneur, marketingexpert, televisiepresentator en een veelgevraagd spreker op congressen en symposia voor het bedrijfsleven en onderwijs.

In 2005 richtte hij de succesvolle hotelprijzenvergelijkingssite LookingforBooking.com op. In 2014 behaalde LookingforBooking een 8e plaats bij de Deloitte Technology Fast50-awards en behoorde daarmee tot de acht technologiebedrijven in de Benelux met de snelst groeiende omzet van de afgelopen vijf jaar. Het jaar daarna gooide LookingforBooking wederom hoge ogen bij de Deloitte Fast50-awards.

Als internetondernemer gaf hij zijn mening in diverse televisieprogramma's van Herman den Blijker op RTL 4, waaronder Herrie in het Hotel, Herrie Gezocht, Herman gaat Ver en Herrie in de Keuken.

Logo HorecaNederland.TV

In zijn nieuwste initiatief HorecaNederland.TV gaat Gerlof op zoek naar de passie, expertise en uitdagingen van horecaondernemers. Wat is het geheim van hun succes? Wat zijn de nieuwste trends? En hoe speel je als horecaondernemer in op de snel veranderende wereld? In de afleveringen, neemt Gerlof de rol aan van producent en TV maker. Korte, bondige programma's die gericht zijn op het het snel veranderende TV-landschap.

Bekijk iedere dinsdag om 15.00 uur een nieuwe aflevering.