Gerlof Bos MBA

LEES MEER OVER GERLOF

Bos´s Knowledge

BOEK GERLOF ALS SPREKER

Examinator/ Externe Deskundige Hoge Hotelschool Maastricht

Examinator/ Externe Deskundige Hoge Hotelschool Maastricht

Onderwijs trekt Gerlof. Waarschijnlijk ook omdat hij nog dichtbij de studenten staat. Andersom vind hij het contact met studenten belangrijk. Ze houden hem scherp en creatief.

Gerlof Bos

Gerlof Bos (1979) is serial entrepreneur, marketingexpert, televisiepresentator en een veelgevraagd spreker op congressen en symposia voor het bedrijfsleven en onderwijs.

In 2005 richtte hij de succesvolle hotelprijzenvergelijkingssite LookingforBooking.com op. In 2014 behaalde LookingforBooking een 8e plaats bij de Deloitte Technology Fast50-awards en behoorde daarmee tot de acht technologiebedrijven in de Benelux met de snelst groeiende omzet van de afgelopen vijf jaar. Het jaar daarna gooide LookingforBooking wederom hoge ogen bij de Deloitte Fast50-awards.

Als internetondernemer gaf hij zijn mening in diverse televisieprogramma's van Herman den Blijker op RTL 4, waaronder Herrie in het Hotel, Herrie Gezocht, Herman gaat Ver en Herrie in de Keuken.

Logo HorecaNederland.TV

In zijn nieuwste initiatief HorecaNederland.TV gaat Gerlof op zoek naar de passie, expertise en uitdagingen van horecaondernemers. Wat is het geheim van hun succes? Wat zijn de nieuwste trends? En hoe speel je als horecaondernemer in op de snel veranderende wereld? In de afleveringen, neemt Gerlof de rol aan van producent en TV maker. Korte, bondige programma's die gericht zijn op het het snel veranderende TV-landschap.

Bekijk iedere dinsdag om 15.00 uur een nieuwe aflevering.